Ouderportaal

Update ivm overlijden juf Gerline

Update ivm overlijden juf Gerline

Beste ouders, verzorgers.  


De vakantie zit erop, en we hopen dat u een fijne periode hebt gehad. Voor ons is de vakantie verdrietig afgesloten met het overlijden van juf Gerline. Bijgaand stuur ik u informatie over komende week.  


Start morgen op school.  


Alle groepen starten morgen op school en zullen het in ieder geval hebben over het overlijden van juf Gerline. Sommige kinderen (en ouders) kennen haar niet, sommigen hebben juist hun kind(eren) bij haar in de klas gehad – maar wij als collega's zullen haar sowieso missen. En verdriet kan ook oud verdriet bij kinderen oproepen, van overleden opa's en oma's, zelfs van ouders of broertjes / zusjes maar zelfs ook ander verdriet. Dit is echter een onderdeel van het leven en ook omgaan met verdriet en anderen helpen en troosten, is iets wat we kinderen willen meegeven.  


We zullen daarom morgen de schooldag met elkaar op school beginnen. Er is dus geen gym voor groep 2 en 3, maar alle kinderen starten op De Groene Hoek. Wilt u even uw kind persoonlijk overdragen aan de leerkracht, dan bent u welkom om mee de school in te komen.  


Gedenkhoekje en Condoleanceregister 


In het plusklaslokaal (het voormalige groep 4b lokaal op de begane grond) is een hoekje voor juf Gerline ingericht. Hier kunt u een boodschap over Gerline of aan de familie achterlaten in het condoleanceregister. Ook staat de thee er klaar en bent u welkom om de juf te gedenken. Dit register zal tot aan de uitvaart beschikbaar zijn. Daarna zullen we het boek overhandigen aan de familie.  


A.s. vrijdag gesloten ivm uitvaart  


Aanstaande vrijdag is de uitvaart van juf Gerline. Die dag is ons IKC gesloten, omdat de teamleden graag de laatste eer willen bewijzen aan een zeer bevlogen juf en een geliefd collega. We hopen op uw begrip hiervoor en dat u elkaar helpt met opvangen van de kinderen.  


Met behulp van andere Un1ek medewerkers zullen we noodopvang te regelen voor wie die dag geen opvang kan regelen. Dit zal waarschijnlijk op een andere locatie en met andere medewerkers zijn. Heeft u noodopvang voor uw kind nodig, dan kunt u dat per mail aan mij doorgeven: s.stolze@un1ek.nl.  


Tot slot 


Ik hou u op de hoogte over het verdere verloop. Alvast dank voor de vele steunbetuigingen die we vanuit ouders hebben mogen ontvangen! Mocht u vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om bij mij binnen te lopen.  


Susan Stolze