Ouderportaal

Afscheid juf Gerline

Afscheid juf Gerline
Beste ouders, verzorgers. 

Hierbij informeer ik u graag over het afscheid van juf Gerline. 
Uitvaart


A.s. vrijdag 12 mei is om 10.30u de herdenkingsdienst in de Immanuelkerk. Aansluitend zal juf Gerline rond 12.00u begraven worden op de nieuwe begraafplaats aan de Hooge Zeedijk 100 in Maassluis. 


De dienst wordt gestreamd en is live te volgen op: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/12300. 
Afscheid op DGH


Ook op De Groene Hoek willen we een laatste eerbetoon geven aan Gerline en er zijn ook ouders en kinderen die aan hebben gegeven dit te willen doen. Daarom zal donderdag om 13.45u op het schoolplein een kleine herdenking worden gehouden. Er zal een gedicht worden voorgelezen, we zingen met elkaar een lied/gebed en we zullen met elkaar een boom planten voor juf Gerline. 
Ouders en kinderen zijn van harte welkom om dit laatste kwartier van de schooldag samen mee te maken. Wel verwachten we dat iedereen die aanwezig is, respectvol en rustig de bijeenkomst meedoet. Als alternatief mogen kinderen om 13.30u naar huis of opgehaald worden, zodat we om 13.45u met de aanwezigen het eerbetoon kunnen starten. 
Vrijdag is DGH dicht


Het hele team van DGH, dus alle medewerkers van zowel onderwijs en opvang samen, willen vrijdag desgewenst afscheid kunnen nemen van Gerline. Daarom is zowel onderwijs als opvang op DGH as vrijdag gesloten. 


De titel noodopvang zorgt wellicht voor verwarring, maar er is dus geen opvang die als alternatief georganiseerd wordt. Als u echt geen andere optie heeft om uw kind vrijdag onder te brengen, kunnen we meedenken in ‘noodoplossingen’. Uw kind kan dan naar een van de andere onderwijslocaties van Un1ek (bijv meedraaien in de taalklassen van het naastgelegen De Diamant of meedraaien met onderwijs en opvang bij IKC De Ichthus). U zult uw kinderen zelf moeten halen en brengen. Uiterlijk dinsdagavond hoor ik van u of u voor uw kind(eren) een noodoplossing nodig heeft. Dan bekijken wij waar er plek is. 
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 
Susan Stolze