Ouderportaal

Een bewogen lang weekend

Een bewogen lang weekend
Beste ouders, verzorgers. 


Het einde van een bewogen (lang) weekend is nabij. 


Tijdens een mooi afscheid van juf Gerline op donderdagmiddag vlogen duizenden bellen de lucht in als laatste groet van vele kinderen, collega’s, ouders en familie, terwijl een mooie groene boom werd geplant en precies een klein zonnetje door de wolken scheen. Een heel mooi en passend gedag! 


Vrijdag was een verdrietig maar waardig afscheid tijdens de uitvaart, waarbij we met een hele grote delegatie van teamleden de laatste eer konden bewijzen aan onze zeer bevlogen en gewaardeerde collega Gerline Vonk. Dank voor uw begrip dat we dit als team met elkaar konden doen. 


We hopen dat we met dit afscheid ook de emoties op school een plekje hebben kunnen geven. Het stiltelokaal wordt weer gewoon een klaslokaal en de condoleanceboeken zulken we overhandigen aan de famikie. 

Mocht u twijfelen of weet u dat uw kind nog last heeft van verdrietige, boze of angstige gevoelens, geef dit aan ons door. We hebben juf Marjolein- onze eigen kindercoach, en juf Relinde, de gezinsspecialist voor kinderen tot onze beschikking. Daarin hebben we extra ruimte en aandacht beschikbaar voor wie dat nodig heeft. 


Vandaag kwam daar het kampioenschap van Feyenoord overheen, iets wat vele, vele anderen ontzettend blij om werden - inclusief ondergetekende! De emoties sloegen toen de andere kant op. 


Inmiddels zijn er al ouders die om bijzonder verlof hebben gevraagd voor de huldiging morgen. Die krijgen kinderen, mits het verzoek vanuit ouders per mail of app bij mij gefaan wordt. Dit kan zelfs nog morgenochtend- maar geen verzoek vanuit ouders is ongeoorloofd absent. Kinderen zelf kunnen dus geen verlof aanvragen. 


Na deze bewogen periode hopen we twee reguliere laatste maanden tot de zomervakantie te kunnen maken. 

Tot morgen


Susan Stolze