Ouderportaal

De beste wensen !

De beste wensen !

Beste ouders, verzorgers. 


Allereerst wens ik u , namens het voltallige team van DGH, de beste wensen voor 2023! Dat het maar een goed en vooral gezond jaar mag worden! 


We hopen dat u heeft kunnen uitrusten, bijkomen en genieten van de kerstvakantie en zien de kinderen graag morgen weer terug op school. 


 


Een paar reminders: 


Iedereen start morgen met 'gelukkig nieuwjaar' in hun eigen groep. De groep 2 en 3 kinderen hebben morgen dus geen gym, maar kunnen gewoon naar school gebracht worden. 


De overige groepen hebben wel gewoon gymles - en vanaf morgen hebben de kinderen die gymles van Karolijn hadden, gymles van meester Yassine Belghar. 


En mag ik u eraan herinneren, dat we afscheid nemen van kinderen op het schoolplein - ook van de kleuters. Tijdens de kerstperiode waren er allerlei redenen, waarom veel ouders mee naar binnen liepen, maar we willen graag weer conform de afspraken starten. Graag dus gedag zeggen voor de deuren van de school! 


 


Over anderhalve week, op woensdag 18 januari, is weer een ophaaldag van Bag2School. Heeft u in de vakantie uw kledingskast opgeruimd, dan houden we ons aanbevolen om deze aan Bag2School te doneren. Het levert de school een extra zakcent en we dragen ons steentje bij aan het recyclen van kleding. Kleding kan bij de opslagcontainer worden neergezet, wij ruimen dat verder op. 


 


Ik wens iedereen een fijne avond en tot morgen! 


Hartelijke groet


Susan Stolze