Ouderportaal

Rondleiding en inschrijven

Rondleiding

Bent u zich aan het oriënteren op een basisschool? U bent van harte welkom op onze school!

De eerste kennismaking met De Groene Hoek zal tijdens een van de inloopochtenden voor nieuwe leerlingen zijn. Deze ochtenden worden één keer per maand gehouden.
We laten u het gebouw zien en vertellen over onze manier van werken, denken en doen.

Vanaf een leeftijd van 2,5 jaar kunt u uw kind inschrijven voor de basisschool.
Na het inleveren van een inschrijfformulier ontvangt u binnen vier weken een reactie of er plek is voor uw kind en wanneer wij uw kind verwachten. Na aanmelding volgt, circa zes weken voor een leerling vier jaar wordt, een uitnodiging voor een intakegesprek met de leerkracht. De leerkracht vraagt informatie over deze leerling en de ouders krijgen een informatieboekje over de gang van zaken in de kleutergroepen. Er worden ook afspraken over wendagen gemaakt.

Informatie van UN1EK

Voor de opvang schrijft u zich online in via het ouderportaal van Kindplanner. Het ouderportaal biedt u één centrale plek voor het regelen van de opvang van uw kind. Hier kunt u o.a. uw kind inschrijven, inzien op welke dagen uw kind wordt verwacht op de opvang en afwezig melden. Ook kunt u gebruik maken van de Ouderapp.

Als u nog geen klant bent bij UN1EK Opvang kunt u zich inschrijven voor het ouderportaal via het registratieformulier. Wanneer u al een account hebt voor uw kind en ook opvang wilt aanvragen voor een broertje of zusje, kunt u dit doen via het bestaande account op het ouderportaal.

Uitleg over het ouderportaal
Direct naar het ouderportaal

Aanvraagformulier rondleiding

Gegevens ouders