Ouderportaal

Vrijwillige ouderbijdrage schooljaar 23/24

Vrijwillige ouderbijdrage schooljaar 23/24

Beste ouders, verzorgers. 


 


Vandaag heeft u via Schoolkassa een uitnodiging gekregen voor het betalen van de vrijwillige ouderbijdrage voor uw kind(eren). Dat deze uitnodiging nu pas komt, heeft alles te maken met een aantal (wettelijke) overgangen bij de bank, die wij als school moesten doen, maar wat we niet tijdig genoeg opgelost kregen. AVG/Privacy voorop, zo te zeggen, maar het maakt werken niet makkelijker. 


Ik wil benadrukken dat de ouderbijdrage vrijwillig is. Daarbij wil ik ook benadrukken we bij DGH zorgvuldig met de ouderbijdragen omgaan. Het betreft kosten, die de overheid niet financiert, maar de activiteiten die we hiermee betalen, vinden wij als school juist wel belangrijk, omdat het juist ons sociale karakter ondersteunt. Dus we hopen op uw bijdrage. En als u iets meer kunt missen, zou dat een fijne bijdrage zijn voor gezinnen, die de bijdrage niet kunnen missen.  


Met de dure december-maand in het vooruitzicht, is het uiteraard ook mogelijk om na de bonus of 13e maand-uitkering of zelfs later in het jaar te betalen. En uiteraard is gespreide betaling over het jaar ook mogelijk. U kunt dit bespreken met / doorgeven aan onze administratief medewerker Chantal Molmans: chantal.molmans@un1ek.nl


Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 


 


met vriendelijke groet


Susan Stolze