Ouderportaal

Formatiewijzigingen

Formatiewijzigingen

Beste ouders, verzorgers.Zoals bekend, zijn we al ruim 2 maanden op zoek naar een vervangende leerkracht voor groep 7, maar helaas met geen enkele goede kandidaat tot nu toe. Daarbij staat het naderende zwangerschapsverlof van fulltime juf Claudia Valkenburg ook voor de deur. Dit heeft ervoor gezorgd dat we met het hele team hebben gekeken naar oplossingen, zodat alle groepen op De Groene Hoek tot het einde van het schooljaar goed bemand zullen zijn.


We zijn heel blij om te kunnen melden dat we met elkaar een oplossing hebben weten te organiseren, al houdt dit wel een tussentijdse wissel in voor meerdere groepen. Met veel dank aan de flexibiliteit en extra inzet van collega's, komen we tot het volgend formatieplaatje:Formatie


groep 7: juf Sabine den Hartog


groep 6a: juf Lize van Spronsen (met ondersteuning van juf Linda Schuurman op ma, do, vrij)


        & Meester Jaap van Oostrum (di, woe)


groep 6b: juf Mirjam Zoeteweij (ma, di)


        & Juf Patricia Eppenga (woe, do, vr - met ondersteuning van juf Marjolein Hoogkamer, zodat de speciale leesbegeleiding van Juf Patricia door kan gaan).


groep 3: juf Pamela Schokkenbroek (ma),


       & juf Petra van der Kooij (di - vr).


Daarbij zal de ondersteuning in de groepen door meester Fabio, juf Sinem en juf Chantal Molmans een nieuw schema krijgen, maar zal de ondersteuning voor leerlingen die dat nodig hebben gewoon doorgaan.


De kinderen uit de betreffende groepen zijn hier vandaag over geinformeerd.Startdatum


Op 18 maart eindigt het officiele ouderschapsverlof van juf Pamela en komt zij een dag extra werken, net als juf Petra die vanaf die datum extra komt werken. Vanaf die dag schuiven de leraren in de nieuwe formatie door. Afscheid van juf Sabine uit 6b en juf Patricia uit groep 3 is daarom op vrijdag 15 maart.


Juf Claudia gaat 1,5 week later met zwangerschapsverlof. Woensdag 27 maart tijdens de Paasviering, is haar laatste schooldag.


De tussenliggende 1,5 week is nog een overgangsperiode, waarbij wisseling van leerkrachten kan plaatsvinden vanwege het inwerken en overdragen.Tot slot


We realiseren ons dat dit voor veel groepen en dus veel kinderen een tussentijdse wijziging inhoudt, maar we zijn bovenal heel blij dat we alle groepen weer goed bemand hebben. We zien uit naar een goede laatste periode van schooljaar 2023-2024.Met vriendelijke groet,Susan Stolze - van Rijn